S tečajem CPP pričnemo 15. 01. 2018 ob 19h.

Prijavite se lahko po telefonu 041256099 ali preko spleta

Naši prostori so na Dalmatinovi ulici 2 - 1. nadstropje v Ljubljani (Bivša poslovna stavba Metalke)

Vhod v poslovno stavbo

 

VARNA VOŽNJA ZA ŽIVLJENJE - ŠOLA VOŽNJE PROMETEJ z vami že 27 let
 

Pozdravljeni!

V šoli vožnje Prometej smo vpisali prvega kandidata za voznika v mesecu maju leta 1990. Kot ena izmed prvih zasebnih šol vožnje v Republiki Sloveniji smo si zadali jasen cilj, da bodoče voznike naučimo varne vožnje za življenje. V letu 2018 bo naša šola vožnje praznovala 28 letnico delovanja in v tem času nam je zaupalo že več kot 10000 kandidatk in kandidatov. Večina kandidatov se v našo šolo vožnje vpiše na priporočilo kandidatov, ki so pri nas opravili vozniški izpit.

Šola vožnje Prometej ima poslovne prostore v centru Ljubljane, na Dalmatinovi ulici 2. Vhod je iz trga Ajdovščine. Tu organiziramo tečaje CPP in Prve pomoči. V naši avtošoli so predavanja obogatena z izobraževalnimi in preventivnimi filmi.

V šoli vožnje Prometej lahko izberete termin vožnje, inštruktorja vožnje in znamko vozila. Izbirate lahko med vozili: TOYOTA, HONDA, MAZDA in KIA.

Zavedamo se, da je znanje, ki ga kandidat pridobi v šoli vožnje le osnova za dobro in varno vožnjo. Zato voznikom na poti do izkušenosti pomagamo z nasveti o cestnoprometnih predpisih in tehniki vožnje. Naša želja je, da vsak postane dober in zanesljiv voznik.

Vodja in lastnik šole vožnje Prometej
Martin Miklavc univ. dipl. ing. arh. 

   

Elektronski testi - vaje
https://teorija-priprava.gov.si/ - 9. januar 2016

Na spletnem naslovu teorija-priprava.gov.si je na voljo elektronska priprava na teoretični del vozniškega izpita. Gre za spletno aplikacijo, ki je prvenstveno namenjena tistim, ki se pripravljajo na opravljanje vozniškega izpita in bi želeli preveriti svoje znanje. Poteka v obliki reševanja testov za posamezno kategorijo in pokriva celotno področje programa usposabljanja kandidatov za voznike motornih vozil.